Min Historie

Jeg er certificeret Tankefelt-terapeut, og glæder mig til at kunne give folk en mulighed for en anderledes terapiform som er meget nænsom og effektiv. 

Min interesse for Tankefelt fik jeg da jeg havde været til et foredrag med Lars Mygind i 2006, jeg var på det tidspunkt plaget af smerter i ryg og nakke. Til foredraget var det muligt at få en demonstration af hvordan det virker, og jeg meldte mig, da jeg tænkte: ”Hvis det kan gøre en positiv forskel for mig, vil jeg blive meget glad!”

Jeg havde på det tidspunkt gået til kiropraktor og fysioterapi, som havde hjulpet mig en del, dog havde jeg stadig smerter og spændinger. Da jeg havde meldt mig som frivillig til en demonstration af terapiformen, var smerterne i min nakke helt væk, og ryggen havde det også betydeligt bedre. Jeg var målløs, og tænkte at det var da noget jeg havde stor lyst til at lære mere om. Så jeg valgte selv at uddanne mig til Tankefeltterapeut. Jeg kunne se hvor effektivt det havde været på mig, og havde stor lyst til at kunne give andre den oplevelse. At leve med smerter og ubehag gør jo noget ved vores livskvalitet – i negativ retning.

Derudover har jeg været på flere spændende rejser, hvor jeg har oplevet at få styrket min intuition enormt.

Med min intuition, sammen med min viden og loven om tiltrækning har jeg skabt ting i mit liv jeg ikke tidligere havde drømt om kunne blive en del af min virkelighed.

Den viden vil jeg gerne dele med andre mennesker, så de også kan forstå og bruge den.

At lære at lytte til din intuition og koble det sammen med loven om tiltrækning, kan faktisk skabe mirakler i livet.

Lisbeth Andersen - Møllerækken 11, Valløby - 4600 Køge
Telefon: 28 29 06 68 - e-mail:
info@livetspuls.dk