Hvad er tankefeltterapi 

Tankefeltterapi er et unikt og enkelt værktøj, til at mindske eller helt fjerne ubehag, både følelsesmæssigt og fysisk.

Ubehag i form af stress, angst, fobi, forskellige former for afhængighed, traumer og selvværds-udfordringer.

Det er en terapiform hvor speciel samtale- og spørgeteknik kombineres med stimulation af visse punkter på kroppens meridianbaner.

Det er en kombination af Østens viden om kroppens energibaner og psykologisk samtaleterapi – resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og smertefrit eliminerer ubehag.

Tankefeltterapi virker gennem stimulation af kroppens energibaner. Der benyttes ikke nåle eller massage – men derimod en let banken med fingrene forskellige steder på kroppen, samtidig med at den der behandles tænker på sit ubehag. Resultaterne er forbløffende, og problemer forsvinder i mange tilfælde i løbet af kort tid.

Der er en helhedstænkning i Tankefeltterapi, dvs. der tænkes i krop, tanke og følelse som en helhed.

Stress.

Norske undersøgelser med pulsvariationsmåling med EKG har vist, at Tankefeltterapi næsten øjeblikkelig afbalancerer det autonome nervesystem. Det betyder, at der ofte er en hurtig effektiv behandling på blodtryk, hjerteflimmer, svimmelhed, og andre stresssymptomer. De langsigtede stress-virkninger som udbrændthed, træthed og depression kan også behandles med Tankefeltterapi.

Angst.

Generaliseret angst – konstant følelse af angst uden identificerbar årsag. Tankefelt er en metode, der tager udgangspunkt i, hvor angsten føles i kroppen og ikke i årsagerne.

Socialangst – når du føler ubehag i sociale situationer. Det kan være til fester, forældremøder, familiesammenkomster, møder på arbejdet, indkøbssituationer osv.

Panikangst – akut og alvorlig angst, der kan være koblet til en bestemt situation, men som også kan opstå uden oplagt årsag.

Fobier.

En fobi er en irrationel frygt for noget, man objektivt ved ikke er farligt. Blandt de mest almindelige fobier er frygten for at holde tale, højdeskræk, flyskræk, bilskræk, angst for dyr – især edderkopper, slanger og fugle – tandlægeskræk, præstationsangst, eksamensskræk og klaustrofobi.

Afhængighed.

Tankefelt kan være redskabet hvis du ønsker at komme af med cigaretterne, alkoholen, spillemanien, neglebidningen, chokoladen eller andre uhensigtsmæssige vaner.

Traumer.

Traumer er ubehag og angsttilstande, der opstår som følge af traumatiske oplevelser. Man kan f.eks. komme til at lide af traume efter overfald, trafikulykker, dødsfald, krig, naturkatastrofer, sygdom og skilsmisse.

Andet.

Sorg, omsorgssvigt, kærlighedssorg, hyperaktivitet, depression, og andre psykiske lidelser såsom ordblindhed, stamning, smerter, hovedpine, migræne, tinnitus, træthed og koncentrationsbesvær er blevet hjulpet med Tankefeltterapi.

Tankefeltterapi har ingen bivirkninger.

Tankefeltterapi er ingen erstatning for at søge almindelig lægehjælp eller anden psykologisk hjælp.

Tankefeltterapi (TFT) er en revolutionerende metode som vender op/ned på tidligere dogmer om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske problemer.

Metoden er helt smertefri, virker meget hurtigt og har en høj grad af succes. I en argentingsk undersøgelse af klienter med angst oplevede 90% en bedring, mens 76% blev symptomfrie med TFT.

Det at metoden er enkel og hurtig samt de gode resultater, gør den vanskelig at forstå og mange får følelsen af at ”dette er for godt til at være sandt”.

Jeg anbefaler at kunder der ønsker TFT behandling som udgangspunkt køber fem behandlinger, som koster 3.000,- kr.

For dette får du:

    1. Fem sessioner med en certificeret TFT terapeut.
    2. Et minikursus i hvordan du kan hjælpe dig selv, resten af livet
    3. Mulighed for telefonsupport

Erfaring viser at for mange tilstande vil fem sessioner suppleret med selvbehandling være nok.

Komplekse tilstande

Komplekse forbier, angsttilstande og depression har som regel brug for gentagne behandlinger over en periode, for at sikre et godt og varigt resultat. Opfølgning er væsentlig, for at opnå en fuldstændig og ikke bare delvis helbredelse. For komplekse tilstande kan man ikke regne med at fem sessioner er nok.

 

Lisbeth Andersen - Møllerækken 11, Valløby - 4600 Køge
Telefon: 28 29 06 68 - e-mail:
info@livetspuls.dk